Premium sponsorer

Nedanstående företag och/eller personer har bidragit till Project49 med produkter, tjänster eller ekonomiska medel till ett värde av 10.000:- eller mer.

Stort tack! Med er hjälp kan projektet fortskrida i önskad takt!

Ordningen nedan är kronologisk. Överst i listan innebär första sponsor.Tyskstrading

TYSKS TRADING ett Faluföretag grundat 1978 av Anders Tysk. Företaget verkar i huvudsak inom eftermarknadssegmentet för motorfordon.

“Vi har sedan 2009 varit distributör för delar av välkända Gold Eagles sortiment som passar väl in på den skandinaviska marknaden.”

webbsida Tysks Trading


 

steeltec_logo_border

 

SteelTec i Falun grundades 2001 och ägs av Andreas Lohrdén 

“Vi har arbetat i stålbranschen i över 30 år och har stor erfarenhet av tillverkning av olika produkter i stål, aluminium & rostfritt stål. Vi producerar mot både industri & byggbranschen. Vi arbetar även med Industriservice, Legoarbeten & Prototyptillverkning. Små serietillverkningar. Kontakter i Asien (större serier).

webbsida SteelTec


 

Ockelbo Kommun

Min hemkommun! Jag är uppvuxen i Mo utanför Ockelbo och minnena från barndomen väcks till liv när jag vid ex.vis Ockelbo Marknad hälsar på och visar projektets status. Att kommunchefen Lars Sjödin är motorintresserad är ju extra trevligt :-)

Webbsida Ockelbo


 

Logo California Cars[4]

Janne Rydén äger och driver California Cars och är specialist på Ford mellan åren 1928-1953

Såhär beskriver Janne sin verksamhet:

“Idag importerar och säljer jag både personbilar och pickuper och begagnade delar. På senaste åren har intresset för Hot Rods och tävlingsbilar med sidventilsmotorer ökat både i USA och i Sverige. Det gör att många kunder letar efter delar för att återskapa, eller renovera dessa tidstypiska bilar. Lagret här hemma är ganska omfattande, både av nya och begagnade delar. Det finns alltid mellan tre och fem bilar i lager. För att få plats med alla delar och bilar köpte jag 2001 en gammal bondgård. Där går det också att hyra uppställningsplatser.

Framtid
Jag har över 30 års erfarenhet med stort tekniskt kunnande och specialisering på sidventilsepoken 1928-1953. Jag har samlat på mig ett mycket stort kontaktnät av leverantörer både i Sverige och USA och står väl rustad för att möta kundernas önskemål och förfrågningar.

Välkommen med din förfrågan!”

Janne Rydén

Webbsida California Cars

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>